Národní sportovní agentura zveřejnila Výzvu MŮJ KLUB 2021

 

Národní sportovní agentura (NSA) zveřejnila Výzvu MŮJ KLUB 2021. Výzva se zaměřuje na podporu sportovních klubů, tělovýchovných a tělocvičných jednot, jež se věnují sportování dětí a mládeže od 3 do 23 let.
Lhůta pro podání žádostí je stanovena od 15. října do 9. listopadu 2020.

 

Novinkou je vyjmutí provozu a údržby sportovišť z uznatelných nákladů, které je možné v dotaci výzvy Můj klub 2021 uplatnit. NSA plánuje vypsání samostatné výzvy přímo na provoz a údržbu.

 

V současné době se ve spolupráci s NSA připravuje proškolení pracovníků Servisních center ČUS (SCS ČUS) k výzvě MŮJ KLUB 2021, aby byla pracoviště SCS ČUS připravena aktivně pomoci klubům a tělovýchovným jednotám s administrací žádosti MŮJ KLUB 2021.

 

Výzva MŮJ KLUB 2021 nově přináší mimo jiné také širší kategorizaci členů podle věkových skupin a podle rozsahu sportovních aktivit dětí (kategorie 1-6 dle Výzvy). Informační systém ČUS (IS ČUS - iscus.cz) je připraven na zadávání těchto kategorií (1-6) a následný export členů už i s rozdělením do jednotlivých kategorií. ČUS v současnosti usiluje o diskusi s NSA o možnosti hromadného zadávání jednotlivých kategorií do žádosti nebo v ideálním případě už v rámci nahrávání dat do Rejstříku sportu NSA.

 

V IS ČUS je už nyní k dispozici na kartě členové či v jednotlivých oddílech funkce „Export rejstřík“. Tato funkce umožňuje vytvoření souboru „csv“ v aktuálně požadované struktuře dat pro nahrání do Rejstříku sportu NSA.

 

Doporučujeme SK a TJ, aby se s administrací žádosti obracely na příslušná okresní pracoviště ČUS. Kontakty zde.

 

 

 

 

 

 

 

MenuX