Konference POHYB A ZDRAVÍ 2022

 

Česká asociace univerzitního sportu spolu s Univerzitou Karlovou a ve spolupráci s Národní sportovní agenturou, Sdružením sportovních svazů České republiky, Českou unií sportu a Českou asociací univerzitního sportu organizují konferenci POHYB a ZDRAVÍ, která se uskuteční 30. listopadu 2022 od 10:00 ve Vlasteneckém sále Karolina v Praze.

 

Setkejte se s odborníky věnující se tematice pohybu a zdraví a zjistěte, jaké jsou současné poznatky z oblasti vlivu pohybové aktivity člověka na jeho zdraví. Registrace na konferenci je zdarma a jsou zváni všichni, kteří se chtějí o pohybu a zdraví dozvědět více.” (UK)

 

“Slavností zahájení konference proběhne v 10:00, úvodní slova pronese rektorka Univerzity Karlovy Milena Králíčková, poradce předsedy Vlády ČR Jiří Nykodým a předseda Národní sportovní agentury Filip Neusser. Dále se těšte na sled přínosných přednášek odborníků z různých oborů a organizací rozdělených do dvou bloků a společnou diskuzi.” (UK) V rámci konference vystoupí také předseda ČUS Miroslav Jansta jakožto zástupce spolupořadatele akce.

 

Registrace na konferenci můžete zaslat až pro 5 osob prostřednictvím formuláře, který naleznete na tomto odkazu.


Uzávěrka přihlášek na konferenci je ve středu 23. listopadu 2022. Počet míst je omezený! Doporučujeme se přihlásit co nejdříve.

 

Pozvánka a kompletní program ke stažení ZDE

 

3173OGE.jpg

MenuX